dinsdag 4 november 2014

Jij als OFFICIAL??

Het seizoen is alweer gestart en de eerste wedstrijden zijn al achter de rug! Naast de knappe inspanningen die onze schaatsers dan leveren, willen we uiteraard ook de officials even onder de aandacht brengen. Dankzij hun inspanningen blijven deze evenementen haalbaar. 

We stellen echter vast dat er een serieus tekort ontstaat aan officials. Het wordt spannend willen we dit jaar op elke wedstrijd voldoende personen hebben! Daarom zijn we op zoek naar JOU! 

Heb je interesse om het team van officials te versterken, aarzel dan niet te lang om jouw naam door te geven aan Geert. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je aanwezig dient te zijn op alle wedstrijden - we willen eerder groeien naar een grotere pool van kandidaten. Op deze wijze kunnen we niet alleen onze wedstrijden blijven garanderen, maar het wordt hierdoor voor iedereen aangenamer omdat men dan eens een wedstrijd kan thuisblijven. Of gewoon langs de kant kan genieten.

Praktisch: 

Zodra er een aantal kandidaten gekend zijn, organiseert de KBSF een korte opleiding over het reglement enz . Deze zullen op twee plaatsen doorgaan zodat je kan kiezen waar je dit het liefste wenst te volgen. 
Wil je eerst wat extra informatie? Ik geef graag jouw naam door aan onze Snelschaatsfederatie zodat ze je kunnen contacteren om verdere toelichting te geven. 

Doen hé!!


Geen opmerkingen: