maandag 2 november 2015

Beneluxcup en KNSB cup

De IRTA schaatsers waren afgelopen weekend verdeeld: Enkele van onze leden zijn lid van het Nationaal Team en mochten daarom ook deelnemen aan de KNSB-cups in Nederland: Dante en Jay haalden de A finale in de D-reeks maar door een penalty en val in die finale géén 500m tijd.

De meeste IRTA'ers stonden aan de start in Liedekerke voor de eerste Beneluxcup van het seizoen. Onze 2 Robbe's reden hun eerste wedstrijd met héél knappe resulaten (de jongste, Robbe De Vos is amper 6 jaar!). Samen met Ilias en Ruben nu dus 4 snelle F'jes van IRTA aan de start. Warre en Lander zijn ondertussen junior E's en erg aan elkaar gewaagd, Lander klasseerde zich hoger, maar Warre reed met 1.01 de beste 500m tijd. Lieselot en Luna schaatsten beide onder de minuut. Cédric had iets te weinig tegenstand in de  B reeks en won gemakkelijk. Ilias, Arne, Britt en Cédric wonnen ook nog eens de aflossing.

De 3 van het wereldbekerteam trainen nu in Bormio als voorbereiding op de wedstrijd daar, ze komen deze maand in actie in Bormio, op de starclass in Malmö en het BK in Brugge.


Geen opmerkingen: